Πέμπτη 21 Μαΐου 2015

Μα είναι δυνατόν ;

Μιλάμε για την προσφορά ενός αυτοκινήτου (βλ.φωτό), που έγινε προ διετίας περίπου, στον Πολιτιστικό Σύλλογο του χωριού μας, με την προϋπόθεση να καταλήξει στο Κέντρο Υγείας** του χωριού μας, για τις ανάγκες Ιατρών-ασθενών.
Παρά την αρχική μεσολάβηση που κάναμε, για να έρθει το αυτοκίνητο στο χωριό μας (ήρθε τελικά 14 Ιουλίου 2013) και παρά τις επιστολές μας προς το Κέντρο Υγείας και το Νοσοκομείο Χατζηκώνστα, το αυτοκίνητο είναι αραγμένο στο γκαράζ και έκτοτε δεν έχει ενδιαφερθεί κανένας τους....!
Μάλλον κάποιοι δεν επιθυμούν τις δωρεές, στο χωριό μας !

Σημ: Και από ότι φαίνεται τον τελευταίο καιρό, κάποιοι από εμάς τους Δελβινακιώτες με τις πράξεις μας, διώχνουμε όλους όσους ενδιαφέρονται να προσφέρουν, με τον έναν η τον άλλον τρόπο, στο χωριό μας !
( Η πίεση από κάποιους φίλους, για να πάρω θέση είναι μεγάλη. Δεν θα μιλήσω ακόμα, το έχω ξαναπεί ).
Τα παραδείγματα αρκετά, όταν έρθει η στιγμή θα αναφερθώ πιο....συγκεκριμένα !

Μήπως όμως, πρώτα θα πρέπει να ενημερωθούν και οι δωρητές, ότι μάλλον είναι ανεπιθύμητοι στο χωριό μας ; και να μη ξαναπατήσουν ! η μήπως θα πρέπει να βρούμε, τους ευτυχώς λίγους (λίγο πολύ είναι γνωστοί, στο χωριό μας) που κάνουν την ζημιά και να τους απομονώσουμε ! Λέω μήπως ;

** Την ίδια εποχή είχαν δωριθεί στο Κέντρο Υγείας του χωριού μας, αρκετά μηχανήματα νέας γενιάς, για τον καλύτερο και πληρέστερο έλεγχο των ασθενών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου