Κυριακή 5 Απριλίου 2015

Νίκη χωρίς αντίκρυσμα με 4 - 1, για την ομάδα μας !

Μεγάλη νίκη σημείωσε σήμερα η ομάδα μας στο γήπεδό μας, απέναντι στην ομάδα του ΠΑΟ Κουτσελιού. Η νίκη όμως αυτή δεν είχε και δεν έχει κανένα νόημα, μετά τον συνδυασμό αποτελεσμάτων των άλλων ομάδων. Εκτός και εάν !
Η ομάδα μας ότι και να γίνει την τελευταία αγωνιστική, πέφτει στην Β΄ Κατηγορία.
Σημασία όμως έχει, ότι η ομάδα μας έπαιξε όλα τα παιχνίδια με ψηλά το κεφάλι, δεν πρόδωσε τίποτα και κανέναν, απεναντίας δέχτηκε "πόλεμο" από διάφορους κύκλους γνωστούς και μη.

Εν πάσι περιπτώσει, ας έρθουμε στα σημερινά ! Έπρεπε να περάσουν τόσες αγωνιστικές για να περάσει η ομάδα μας ένα ευχάριστο απόγευμα και μάλιστα με έναν άξιο προπονητή (λόγω προσωπικού κωλύματος του κ. Λέκκα), τον Βασίλη Μυριούνη. Ο οποίος καθοδήγησε άξια την ομάδα μας και κατάφερε να αποδείξει πως όταν χρειαστεί, μπορεί....!
Η ομάδα μας δεν άρχισε καλά τον αγώνα, μπήκε πολύ μουδιασμένη και κατάφερε να δεχτεί το γκολ στο 2΄ μετά από λάθος της άμυνας.
Από εκεί και πέρα, η ομάδα μας άρχισε σιγά-σιγά να παίρνει τα ηνία του αγώνα και στο 25΄ έκανε την ισοφάριση με τον Λ. Ναθαναήλ και στο 34΄ το 2 - 1 με τον Π. Ζενέλη. Στο 60΄ έκανε το 3 - 1 με τον Δήμου και στο 85΄ το 4 - 1 με τον Λ. Μπάγια.
Η φάση του αγώνα έγινε στο 64΄ όταν η μπάλα χτύπησε 3 φορές συνεχόμενες στα δοκάρια της ομάδος του Κουτσελιού.
Καλύτεροι από την ομάδα μας οι Δήμου, Καπρινιώτης, Καλές και Μπάγιας, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο και οι δύο τους !

Η ομάδα μας έπαιξε με τους :
Πέτρου, Ναθαναήλ Κ (68΄ Αθανασίου Χ.), Καλές, Μυριούνης,Καπρινιώτης, Νταλιάνης (62΄ Πότσης), Ναθαναήλ Λ(56΄ Μπάγιας). Δήμος, Δήμου, Τσαραώσης, Ζενέλης.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου