Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014

" Προβλημάτων TV " ...συνέχεια !

 Μετά το "ολίγον" φτάρνισμα στην Αθήνα, τώρα έγινε συνάχι διαρκείας, με αποτέλεσμα να "επηρεάζονται" τα ιδιωτικά κανάλια στο χωριό μας και να έχουν μόνιμη διακοπή, όταν ψηλό ψιχαλίζει !
Χθες για παράδειγμα ήταν σε συνεχόμενη διακοπή για πολλές ώρες !
Τι γίνεται κ.κ. που θα πάει ;
και φυσικά δεν αναφερόμαστε στο τριμελές Τοπικό Συμβούλιο (όπως λανθασμένα νόμισε ! ), που μόνο γνωμοδοτικό είναι ! αλλά και σίγουρα δεν έχει καμιά εξουσία !

Αλλά αναφερόμαστε στην τοπική κεντρική εξουσία ! με το ερώτημα ..ποιος τελικά θα ενδιαφερθεί ; για τον γηρασμένο και μη πληθυσμό του χωριού μας, που δεν έχει άλλη διέξοδο - διασκέδαση, από την τηλεόραση ! Μήπως κάποιοι θέλουν να αδειάσουν τελείως το χωριό μας ;

Τελικά θα κάνετε κάτι η να το κανονίσουμε εμείς !  πέστε το στα ίσα !
περιμένουμε απάντηση ειδικά από τους κ.κ. δημοτικούς συμβούλους της περιοχής μας ! (όχι βέβαια από όλους, υπάρχουν και οι εξαιρέσεις ), στο ερώτημα εάν μπορούν η καλύτερα εάν θέλουν να "σπρώξουν" τα πράγματα, προς καλυτέρευση της ποιότητας ζωής στο χωριό μας!
Θέλουν η δε Θέλουν ;
Ας το δείξουν έμπρακτα και όχι με σου σου σου και σου μου μου ! και διάφορα  "μαγειρέματα" !
Εάν θέλουν, ξέρουν πολύ καλά τι πρέπει να κάνουν !

Διαφορετικά να μας το πουν να αρχίσουμε άμεσα τον έρανο για την συλλογή χρημάτων, προς διόρθωση των καναλιών ! μόνο που τότε δεν θα τους υπολογίζουμε ! γιατί εμείς δεν ξέρουμε από "μαγειρέματα" αλλά από πράξεις .....

Θα επανέλθουμε σύντομα και θα επανορθώσουμε εάν διορθωθούν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ τα πράγματα !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου