Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2014

Ήττα εντός έδρας με 3 - 0 ( 2 - 0 ) για την ομάδα μας !

Μέσα σε ένα βαρύ γήπεδο - από την προηγηθείσα βροχή - η ομάδα μας έχασε σήμερα στο γήπεδό μας από την πολύ καλύτερη και ανώτερη ( σε όλους τους τομείς ) ομάδα της Δόξας Κρανούλας με σκορ 3- 0 !. Η ομάδα της Κρανούλας προηγήθηκε μόλις στο 3΄ για να διπλασιάσει τα τέρματα στο 40΄με χτύπημα πέναλτι και να κλείσει το ημίχρονο με 2 - 0 υπέρ της. Στο 74΄ έκανε το 3 - 0 για να κλείσει με αυτό το σκορ ο αγώνας.
Η ομάδα της Κρανούλας είχε απόλυτη κυριαρχία, έπαιξε σπουδαίο ποδόσφαιρο και δικαιούται την νίκη, μην ξεχνάμε άλλωστε πως στην σύνθεσή της έχει 7 παίκτες που πέρυσι έπαιζαν στην Γ΄εθνική κατηγορία.
Η δική μας ομάδα το πάλεψε το παιχνίδι μέχρι εκεί που μπορούσε, το έπαιξε στα ίσα, ήταν αξιόμαχη και υπέκυψε φυσιολογικά σε έναν πολύ ανώτερο αντίπαλο !  
Κορυφαίος της ομάδος μας και του γηπέδου ο τερματοφύλακας μας Ηλίας Πέτρου, ο οποίος γλύτωσε την ομάδα μας από ένα μεγαλύτερο σκορ, απέκρουσε άλλα τέσσερα τουλάχιστον σίγουρα γκολ.

Η σύνθεση της ομάδος μας :

Πέτρου, Μυριούνης, Καλλές, Ναθαναήλ Λ., Πότσης, Κυπρινιώτης, Δήμος ( 77΄ Καρδάσης ), Ζενέλης ( 79΄ Κώστας ), Δήμου, Τσαραώσης, Παπαγιαννόπουλος ( 67΄ Παπάζης).











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου