Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2014

Για την ομάδα μας !

Ε...όχι και έτσι !
Θα πρέπει να το καταλάβουμε όλοι μας ... η ομάδα μας έχει συγκεκριμένες δυνατότητες, οι οποίες είναι του επιπέδου Χ !
Δεν γίναμε ξαφνικά ούτε Ολυμπιακός, ούτε Παναθηναϊκός ούτε ΠΑΟΚ, αλλά και περισσότερο δεν γίναμε τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο από τα περυσινά.
ΑΠΛΑ είμαστε μια ομάδα της Ερασιτεχνικής Κατηγορίας ! το λέει μόνο του "ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ"
και μόνο κατηγορίας...δηλ. κάνουμε το κέφι μας, κάνουμε την πλάκα μας και ότι προκύψει ... Το ότι μέχρι σήμερα δεν έτυχε η μάλλον δεν προέκυψε πιστεύω είναι καθαρά θέμα τύχης ! Πάντως πιστεύω πως την πλάκα μας και το κέφι μας, λίγο πολύ τα κάνουμε...τώρα εάν τύχαινε και κάτι παραπάνω δεν θα λέγαμε όχι, ίσα - ίσα θα το καλοδεχόμασταν !
Από την άλλη φαίνεται και φάνηκε η απειρία στην διαχείριση κάποιων καταστάσεων ! φάνηκε η έλλειψη προστασίας της ομάδος μας και των παικτών μας, αφήνοντας τον κάθε τυχάρπαστο που θέλει να λέγεται διαιτητής να κάνει την ομάδα μας άνω κάτω ! χωρίς να υπάρχει μια κάποια διαμαρτυρία !
Να ξαναγυρίσω στις δυνατότητες της ομάδος μας. Καταρχήν η ομάδα σαν ομάδα δεν είναι ούτε δικιά μου, ούτε του Τάκη, ούτε του Κώστα, ούτε του Χρήστου  κ.ο.κ.
Η ομάδα είναι των παικτών που παίζουνε, αυτοί ματώνουν, αυτοί χτυπάνε, αυτοί τρέχουνε, αυτοί όλα αυτοί... εμείς απλά ακολουθούμε και θα ακολουθούμε ! βοηθώντας τους σε ότι χρειαστούν...
Οι δυνατότητες της ομάδος είναι συγκεκριμένες, τις ξέρουμε όλοι μας ! Όπως έγραψα και χθες είναι θέμα τύχης, που ακόμα οι δυνατότητες αυτές δεν έχουν "ξυπνήσει"....πιστεύω πάντως, πως δεν θα αργήσει να "ξυπνήσει".
Όχι πως πιστεύω ότι θα πάρουμε το πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας, αλλά να ρε...για το γαμώτο !
Σε κάθε περίπτωση ότι και να πούμε ότι και να λέμε πιστεύω πως είναι κοντά πολύ κοντά αυτό που περιμένουμε όλοι μας. ΚΑΙ τότε ...

Αυτά.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου