Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2014

Νέος Προπονητής στην Ομάδα μας !

Πιστεύω πραγματικά να είναι αυτή η λύση    ! 

Η Διοίκηση της ομάδος μας εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση :

Το Δ.Σ της ΑΕ Δελβινακίου Πωγωνάτος και όλη η οικογένεια του Πωγωνάτου ευχαριστεί τον Παναγιώτη Κάππη για τις υπηρεσίες που προσέφερε στην ομάδα. Ο Παναγιώτης Κάππης βρίσκεται στην οικογένεια του Πωγωνάτου από 15 χρονών ως ποδοσφαιριστής και τα τελευταίο 8 χρόνια ως προπονητής. Προσέφερε τις υπηρεσίες του αφιλοκερδώς βάζοντας και χρήματα από την τσέπη του και προσωπικότου χρόνια για την δουλειά στην ομάδα. Ήταν από τους συντελεστές που ανέβηκε ο Πωγωνάτος στην Α' ερασιτεχνική και ενεργούσε πάντα για το καλό της ομάδας. Οι δρόμοι μας δεν χωρίζουν αλλά διακόπτονται προσωρινά.

Παναγιώτη σε ευχαριστούμε και πάλι.

Το Δ.Σ. της ΑΕΔ Πωγωνάτος

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Μετά από αυτό....                                                                 Νέος προπονητής στον Πωγωνάτο ο Γιώργος Θρασκιάς

Άμεση ήταν η κινητοποίηση της διοίκησης του Πωγωνατού για την εύρεση νέου προπονητή μετά το συνεναιτικό διαζύγιο με τον Παναγιώτη Κάππη.

Από σήμερα λοιπόν νέος προπονητής στον Πωγωνάτο είναι ο Γιώργος Θρασκιάς, ένας άνθρωπος που γνωρίζει πολύ καλά τα λημέρια της Α'κατηγορίας (έχει δουλέψει σε Ροδοτόπι και Κρύα).

Το έργο του θα είναι δύσκολο αφού πάνω από όλα θα πρέπει να δουλέψει στον ψυχολογικό τομέα με τους παίκτες και μετά στον αγωνιστικό μιας και ο Πωγωνάτος βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου