Δευτέρα 25 Αυγούστου 2014

Φιλική ήττα με 4 - 3, για την ομάδα μας !

Σε φιλικό αγώνα που έδωσε χθες η ομάδα μας στο Καλπάκι, με την τοπική ομάδα έχασε με σκορ 4-3. Η ομάδα μας παρότι έπαιξε με αρκετές ελλείψεις (έλειπαν οι περισσότεροι βασικοί παίκτες), στάθηκε πάρα πολύ καλά στο γήπεδο και με την καθοδήγηση του Γεν. Αρχηγού Γ. Βαρτζιώτη ( ο Π. Κάππης έλλειπε για προσωπικούς λόγους ), οι νέοι και οι μικροί παίκτες που έπαιξαν έδειξαν το ταλέντο τους σε ακόμα ένα φιλικό παιχνίδι. Μακάρι και στα επίσημα παιχνίδια να δείξουν το ίδιο ζήλο !
Η ομάδα μας παρότι έχανε στο 32΄ με 2 - 0, κατάφερε και μείωσε το σκορ με τον Λευτέρη Μπάγια σε 2 - 1, για να κλείσει το ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο στο 54΄και μετά από πάρα πολύ ωραία και καταπληκτική προσπάθεια όλης της ομάδος (η μπάλα άλλαξε πόδια, με συνδυασμό πέντε φορές ), ήρθε η ισοφάριση 2 - 2 με τον Ανδρέα Σιώρη. Η ομάδα του Καλπακίου ξανά προηγήθηκε με πέναλτυ 3 - 2, για να ξανά ισοφαρίσει η ομάδα μας σε 3 - 3 με τον Στράτο Καπρινιώτη στο 74΄.  
Ο αγώνας παρότι φιλικός, διακρίθηκε από το πολύ σκληρό παιχνίδι της τοπικής ομάδος. Το "ενθύμιο" από κλωτσιά, που πήρε μαζί του ο Πάρις Ζενέλης, τα λέει όλα ! Εάν υπήρχε κανονικός διαιτητής και όχι "φιλικός", η ομάδα του Καλπακίου θα έπαιρνε τουλάχιστον δυο κόκκινες κάρτες, από τα σκληρά μαρκαρίσματα.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου