Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2013

Εγκαίνια σήμερα στο Δ.Ε.Α.Π. Δελβινακίου !

ΝΑΙ ... είμαστε υπερήφανοι, για το νέο Εκπαιδευτήριο Δ.Ε.Α.Π. Δελβινακίου του Δήμου Πωγωνίου, που απέκτησε το χωριό μας. Το Δ.Ε.Α.Π. "Ηροκλής Βασιάδης", είναι το τρίτο στην Ελλάδα και στεγάζεται στο Αρρεναγωγείον - Παρθεναγωγείον, του χωριού μας.
Δεκαπέντε μήνες το προσπαθούσαμε και αφού περάσαμε μέσα από αρκετές δυσκολίες, τελικά σήμερα με την παρουσία του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη κ. Ανδρέα, του Δημάρχου, αρκετών Δημοτικών Συμβούλων, καθηγητών και πλήθος κόσμου κάναμε τα εγκαίνια.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ από όλους μας, στον κ. καθηγητή Απόστολο Παπαϊωάννου.
Επίσης, ευχαριστούμε πολύ για την παρουσία, τον Πρόεδρο του Συλλόγου Κρητών Ηπείρου κ. Σήφη Χαλκιαδάκη, καθώς και όλων όσων μας έκαναν την τιμή και παρευρέθηκαν στην μέγιστη αυτή στιγμή για το χωριό μας.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ από όλους μας, στον Πολιτιστικό Σύλλογο του χωριού μας.
Μεγάλη συγκίνηση προκάλεσε σε όλο τον κόσμο, η παρουσία στην εκδήλωση του Βασίλη και του Τάσου Βασιάδη, δισέγγονοι του Ηροκλή Βασιάδη.
Ευχαριστούμε θερμά τον Δήμο Πωγωνίου, για όλα όσα προσέφερε (μπουφές, νερά, πορτοκαλάδες κλπ) και γενικά για την στήριξη του σε αυτό το εγχείρημα μας.
Σήμερα έγιναν και οι πρώτες εγγραφές, εκτός των άλλων ξεχωριστή θέση έχουν οι πρώτες τιμητικές εγγραφές (πρωτοκολλήθηκαν πρώτες), οι οποίες προκάλεσαν και δάκρυα συγκίνησης.
Δάκρυα συγκίνησης, προκάλεσε και η επιστολή που αναγνώστηκε του Δημάρχου Σφακίων.

Οι πρώτες τιμητικές εγγραφές είναι :

Παύλος Πολάκης      Δήμαρχος Σφακίων
Μανούσος Χιωτάκης  Αντιδήμαρχος Σφακίων
Αφροδίτη Σφηνιά        Δημοτική Σύμβουλος
Χρυσούλα Τσουπάκη
Νεκτάριος Μπούχλης
Γιώργος  Πρωτοπαπαδάκης


















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου