Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013

Α.Ε.Δ."Πωγωνάτος" - Δαβάκης 4 - 1 ! (1 - 1)

Μεγάλη νίκη με 4 - 1, πέτυχε χθες η ομάδα μας, επί της ομάδος του Δαβάκη. Στο πρώτο ημίχρονο και στο 11΄ προηγήθηκε η ομάδα μας, με γκολ του Γιώργου Πότση (Φωτο 4), για να ισοφαρίσει σε 1 - 1 η ομάδα του Δαβάκη στο 19΄ (Φωτο 2). Σε αυτό το ημίχρονο, η ομάδα μας δεν απέδωσε τα αναμενόμενα, ίσως γιατί η ομάδα του Δαβάκη τα έδωσε "όλα".
Στην επανάληψη, οι παίκτες της ομάδος μας μπήκαν με "άγριες" διαθέσεις" και στο 47΄ έκαναν το 2 - 1, με τον Χρήστο Βαρτζιώτη (Φωτο 7) και στο 53΄ το 3 - 1 με τον Λ. Ναθαναήλ. Στο πρώτο 15 πεντάλεπτο του Β΄ημιχρόνου, η απόδοση της ομάδος μας ήταν άριστη, κάπου εκεί φάνηκε και η κούραση των παικτών του Δαβάκη, που μάλλον τους πρόδωσαν οι δυνάμεις τους. Σε αντίθεση με την ομάδα μας, που η ανωτερότητα σε φυσική κατάσταση, αλλά και σε ταλέντο, ήταν εμφανής ! Το σκορ (4 - 1 ) έκλεισε  στο 68΄ ο Γ. Παπάζης.  Η ομάδα μας στο δεύτερο ημίχρονο, έπαιξε σχεδόν μονότερμα τον Δαβάκη, χάθηκαν μοναδικές ευκαιρίες για ένα μεγάλο σκορ, με αποκορύφωμα το δοκάρι του Σ. Μυριούνη στο 90΄.
Όλοι οι παίκτες διακρίθηκαν, με κορυφαίους στο δεύτερο ημίχρονο τον Χρ. Βαρτζιώτη, τον Γ. Πότση, τον Κωσ. Ναθαναήλ, τον Λέαντρο Ναθαναήλ, τον Π. Ζενέλη και τον Γ. Παπάζη.


2


4



7


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου