Κυριακή 5 Μαΐου 2013

Γκολ και....Θέαμα !

Σε ένα θεαματικό και χορταστικό ( από πλευράς επίτευξης τερμάτων ), οι νέοι του Πωγωνάτου (βλ. φωτό 2)κατάφεραν (με μεγάλη δυσκολία) να κερδίσουν τον ¨Ταλαιπωριακό¨ (βλ. φωτό 1), που μόνο Ταλαιπωριακός δεν ήτανε, με 8 - 7 !
Οι σκόρερ του αγώνα ήταν πολλοί, δεν καταφέραμε να τους συγκρατήσουμε όλους, όμως σημειώσαμε τα γκολ των Βασ. Μυριούνη (εξαιρετικό γκολ, ο Βασίλης αξίζει μια θέση μόνιμου στην βασική), Κώστα Τσαραώση, Τρύφωνα Καβάκου, Τέλη Γκίκα, Γ. Καλέγια και Κώστα Τώνη ( μετά από  εκτέλεση πέναλτι ). Διακριθέντες ήταν όλοι τους !
Στα αξιοσημείωτα του αγώνα, η καλή οργάνωση και των δύο ομάδων με τους προπονητές τους κ.κ. Κ. Τσαραώση και Κ. Τώνη.
Επίσης η πολύ καλή διαιτησία του κ. Γ. Γκίκα, εκτός από δύο σοβαρά λάθη που έκανε, το πρώτο που δεν απέβαλε με απευθείας κόκκινη τον κ. Λεωνίδα Κούρο (βλ.φωτο 3)για "θεατρινισμό" και το δεύτερο που...ενώ έδειξε κίτρινη κάρτα, για επικίνδυνο παιχνίδι, στον Σταύρο Μυριούνη για βίαιο μαρκάρισμα στον κ. Λ.Κούρο, μετά την έκανε κόκκινη και στο τέλος....του την "χάρισε" ! Πιθανόν να έφταιγαν οι κάρτες ( ήταν σε μέγεθος Α4 ! βλ. φωτο 4 )
Στα αξιοπερίεργα της αναμέτρησης και η πολλαπλή προσπάθεια του κ. Λεωνίδα Κούρου, να σκοράρει ( χτύπησε 3 η 4 φορές το πέναλτι ), αλλά μια τα δοκάρια μια η αστοχία δεν τα κατάφερε !



1

2







3

4


πατήστε εδώ ---->

πατήστε εδώ ---->

πατήστε εδώ ---->

πατήστε εδώ ---->          


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου